guider

Ny garageport kan höja värdet på bostaden

Det är ingen nyhet att du kan höja värdet på din bostad med små medel . Måla om fasaden, fräscha upp fönsterna, byta ytterdörr eller varför inte byta ut den där gamla slitna porten som tar så mycket fokus på uppfarten till huset. Vi kan nog med säkerhet säga att ett garageportsbyte är det som ger mest tillbaka på investeringen.

En garageport kan matchas med husets entrédörr eller övriga detaljer som fönster och hängrännor för att skapa ett snyggt helhetsintryck. Med olika designmotiv skapar porten också en snygg inramning på garaget. Att tillägga är att garaget, framförallt vid nybyggnation, är bland det första du ser på uppfarten till huset. Porten täcker en stor yta av den exponerade fasaden på garaget och gör det därmed en lätt yta att sätta sin egen prägel på. Johanna med sin familj i Linköping valde att byta ut sin gamla standard-vita port mot en port som matchade övriga detaljer på huset, läs hela artikeln här.

Förutom det faktum att en ny garageport förbättrar utseendet så ökar också säkerheten, läs vår guide om säkerhetsrisker med en gammal port.

Så, tveka inte! Gör en investering idag och byt garageport!
Vill du veta mer om garageportar från Hörmann och de olika porttyperna? Surfa vidare in till Hörmann här.