guider

Förenkla vardagen med en portöppnare

Det börjar bli mer standard än undantag att leja bort fönsterputs och att överlåta gräsklippningen till den inköpta robotgräsklipparen. Varför inte också låta någon eller något annat öppna din garageport?

Förutom att en portöppnare underlättar manövreringen av garageporten så gör den också garageporten säkrare både mot skador och inbrott. En port med motor som är stängd är också automatiskt lås. Skulle portöppnaren stöta på ett hinder under stängning så stannar den automatiskt. Läs mer om fördelarna med en garageport med motor från Hörmann här.

Med en mängd olika tillbehör som handsändare, kodlås, appstyrning i telefonen m.m. kan du smidigt och enkelt styra din garageport och på så sätt förenkla vardagen. Du slipper gå ur bilen i regn och rusk för att öppna eller stänga porten. En nyhet från leverantören Hörmann är att du nu kan ansluta garageporten till ditt smarta hem-system. Med en och samma app styr du enkelt hemmets alla anslutna enheter. Läs mer om produkten här, eller läs vår artikel om Maria som anslöt garageporten till smarta hemmet.

Förutom de ovan nämnda fördelarna med en portöppnare så förlänger den också livslängden på porten avsevärt tack vare att portrörelsen blir jämn.

 

Mer information om motordrivna garageportar från Hörmann hittar du här.