guider

Smarta tillval

Har du planer på att skaffa en ny garageport? Det finns många olika faktorer att ha i åtanke när man köper ny garageport. I den här guiden kommer vi att vägleda dig i frågan om smarta tillval. Vilka tillbehör är bäst?

Nödfrikoppling

Om du har ett garage med en motordriven port, och bara har en ingång till ditt garage behöver du införskaffa dig en nödfrikoppling. Det ger dig möjlighet att ta dig in i ditt garage vid ett eventuellt strömavbrott.

garageport

Fotocell

Ibland kan det vara svårt att ständigt hålla koll på din garageport. För att förhindra att en olycka sker rekommenderas en fotocell som en säkerhetsåtgärd när du har husdjur, barn eller bor i ett område med mycket spring. Med denna sensor stannar garageporten upp direkt när den känner av ett plötsligt hinder.

larm för garageport

Appstyrning – ett komplement 

Med ett enkelt tryck på din smartphone kan du när som helst få en överblick på ditt garage. Appstyrningen är framtagen för att underlätta och förenkla din vardag. Genom att styra garageporten med en app slipper du bära med dig handsändare. Det finns ingen risk att handsändare försvinner och du blir utelåst, eller att någon som kommit över en handsändare kan ta sig in utan att du gett ditt tillstånd. När det är dags att åka bort några dagar eller under en längre tid slipper du dela ut handsändare till potentiella husvakter. Du väljer vilka som ska få tillgång hur enkelt som helst i appen.  

smart motordriven port genom app